Fredag og helg - for et vær!

I dag har virkelig moder jord fått bløytet seg. Egentlig godt å se hvordan gatene får vasket seg, det ble jo brått en elv der ute. Men inne hos Naughty Shadows er det alltid tørt, varmt og herlig.

I butikken har det vært en relativt normal dag. Startet med å selge en hårfarge. Valget falt på Neon blue. Et godt valg. Fikk deretter tid til å ordne en bestilling til en av våre produsenter, ordne og sende gårsdagens nettbestillinger, samt klargjøre produktbilder til varer vi får uken som kommer.

Vi får bla litt 40 & 50 talls skatter fra Collectif. Vi elsker kjolene til Collectif. Se bare på denne herligheten:


Mer kunder strømmet på. Bla ei kjempeskjønn dame som trengte antrekk til en ny musikkvideo som snart skal spilles inn. Vi fant to superfine antrekk som satt som et skudd på henne. Og vi gleder oss til å se resulatet.
Før vi visste ordet av det, var klokken 17 og tid for å stenge for dagen. Rakk ikke spise lunsj en gang. Ute regnet det fortsatt, og det gjør det jammen nå også.

Ny dag i morgen. Ta en tur innom hvis du er i Oslo da vel. Finner oss i Kongens gate 14 :-)
3 kommentarer

waffles with cream

24.sep.2010 kl.20:46

Kjempefin blogg!

Jeg har lagt ut noen bilder og vil gjerne høre din mening om dem:)

Kine

24.sep.2010 kl.21:52

Du må utvide og drive butikk i Bergen også!! :D

Karine Johansen

30.sep.2010 kl.12:11

Høres ut som det kan bli litt hektisk til tider? Har du vurdert å ansette en liten hjelper? Jeg trenger nemlig en liten "ekstrahjelp-jobb" ved siden av studiene! Jeg har blitt veldig glad i Naugthty shadows og simpelthen elsker å handle og være der =) Kanskje kunne jeg være med på å dra litt av lasset, så det ikke blir så mye? :) Det hadde vært kjempekult å jobbe med deg ;) Men om du klarer deg, så respekterer jeg det... Det hadde bare vært så koselig! ;)

Men du kan jo kanskje sende en mail om du synes det er en god ide? Så kan jeg komme innom butikken en dag med cv etc, så kan du vurdere det? :) (Mailen min: lintu_17@hotmail.com)

Håper du har det finfint på denne solfylte høstdagen! :)

Karine :)

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

28, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits