Naughty Shadows denne uken

Denne uken startet med at vi gikk tom for poser. Og det er skikkelig teit! Men også litt morsomt. Vi merker på flere måter at flyttingen av butikken var det beste vi kunne gjort for Naughty Shadows og for våre kunder. Og da bla med posene. Vi har på rett under 4måneder brukt like mange poser som vi brukte på et HELT år i Drammen. Det sier ganske mye :)

Denne uken får vi endel nye varer. Vi får endel gothisk og sort fra en av våre yndlingsprodusenter. Skjørt med spindelvev stoff osv. I tillegg håper vi å få nye strømper og strømpebukser fra Pamela Mann. De danker ut kjedenes strømpebukser LETT.

Sneak peak:
Nå skal jeg forsøke meg på en semi-vareopptelling på sko & støvletter. Se litt hvor vi ligger i forhold til varelager ved nyttår. Det er både spennende og kjedelig på en gang. Hehehe.

 

Ha en fortsatt strålende mandag folkens!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

28, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits