En liten strømpehimmel

Vi fikk nylig et par esker med strømper og strømpebukser fra en av våre leverandører, og etter mye hit & dit på stativene våre, ble det riktig så bra.

Strømper er noe vi kan her på Naughty Shadows. Vi har et bredt og stort utvalg tøffe strømpebukser med de tøffeste motivene som få eller ingen andre butikker her i landet har. Og fordi vi mener strømper er en forbruksvare, koster de heller ikke skjorta hos oss.

Forbruksvare - la oss tygge litt mer på det ordet. Det er ikke ukjent at vi kvinner har med oss et ekstra par strømper i veska, i tilfelle de man har på seg rakner. Og hva er vel mer kjedelig enn å bruke 200-300kr på et par, også dør de med en gang. Derfor har vi valgt gode leverandører med gode rykter, og vi har lagt oss på et fornuftig prisnivå, slik at du som kunde slipper å bruke en formue på et nødvendig tilbehør.

 

På bildene ser dere våre fargefulle, men vi har også de klassiske MÅ HA sakene. Det være seg netting strømper med søm, fencenet og fishnet tights, Jive tights OG Jive stockings i hudfarge og sort, med sort søm. Pianosøm har vi, og for de som verken liker strømper eller strømpebukser, har vi også hold-ups i netting med sexy blondekant. I hele FIRE farger - sort, rød, hvit og stilig HOT pink! Nam!

 

 

2 kommentarer

Lisa

22.okt.2010 kl.20:39

Åååååh!!! jeg har en venninne som ville grått av lykke i butikken deres :p

Tuva Kristin

08.feb.2011 kl.12:59

Vil ha alt.. Må få skaffet meg nye leopardstrømpebukser igjen!

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits