NS V2.0 - work in progress, kundekveld m.m

Det er ikke meningen å ikke blogge, men dagene og ukene bare flyr og det er konstant noe å gjøre.

Om en liten uke skal vi ha vår første kundekveld i hovedstaden. Men hva er egentlig en kundekveld lurer kanskje mange på?

En kundekveld, som foregår på ettermiddagen, ikke kveld som man kanskje skulle tro, er en sammenkomst i butikken der vi byr på gode tilbud og litt ekstra snadder. Akkurat denne kundekvelden er ekstra spennende, fordi det er vår første i Tigerstaden, samt vår første med et eget theme. Som denne gangen er pinup & retro.Bilde av Katrine Kirkeby. Copyright @ Ole Morten Myrvoll

Tre nye vakre kjoler fra Bettie Page Clothing vil bli presentert på denne kvelden. Fantastiske kjoler som er verdt å eie. Vi har også fått påfyll av sko fra Pinup Couture. Vi har gått for de samme modellene som presentert i forrige innlegg, for de forsvant grisefort fra hyllene.
I tillegg håper vi på å få godsaker også fra Collectif. Alle gode ting er nemlig tre. Dessverre har vi problemer med fraktselskapet de bruker, men vi overvåker sporingen NØYE, og ringer dem så fort noe evt. skulle skurre. *krysse labber for at det går bra denne gangen*


Tidlig forrige uke fant jeg (butikksjefen), brått ut at skorommet SKULLE bli klart til denne kvelden. Og kontaktet allmuligmannen "min" Tor Magne. Dessverre skulle han på jobbetur denne uken, så det ble et skippertak fredag som var. Vi fikk også hjelp av Erlend. Vi fikk gjort mye, men jeg har en helt fantastisk evne til å ikke fatte hvor mye arbeid det er med ting. I did it on Ikea, and damn, I did it again this Friday.

Jeg tror skohyllene er sånn 0,3% ferdige. Pakket ut EN av pakkene og satt i sammen to flak. Haha
Men - det ble store forandringer i butikken. Disken, kassa og terminalen med, ble flyttet til sentrum av lokalet. Plutselig fikk man fantastisk oversikt over hele butikken. Nå kan naskerne bare drite i å tro de får med seg noe.

En stolpe ble fjernet, som betyr at to lengder med klær forsvant. Men de satte vi opp igjen der disken sto tidligere, omgjorde litt på rekkene, slik at nå har pinup & retro utvalget fått sin helt egen avdeling. Det ble utrolig flott, lokalet ser mye mer spennende og lekkert ut. Nye forheng til prøverommene fikk vi også. I en fantastisk lekker dyp lillafarge. Lilla er vår farge som kommer til å gå igjen i både butikk og den nye nettbutikken som kommer.

Det er litt trangt - pga skoene. Men se så flott det har blitt så langt:Tatt fra inngangs partiet. Disken er midt i lokalet, der passer den perfekt. Sko øyene står der midlertidlig. Når de forsvinner blir det forhåpentligvis litt mer romslig. Dog - butikksjefen har akkurat bestilt to relativt store frittstående klesstativer. Det betyr mer varer - større utvalg. Hurra <3Pinup og retro kroken. Litt godt blandet med hylla med hårfarger og parykker. Men work in progress. Det blir sinnsykt til slutt. *glede*


Det blir nok et nytt skippertak torsdag eller fredag denne uken. Personlig håper jeg på torsdag, og ikke fredag. Så jeg slipper å se ut som en zombie pinup på lørdagen. Hehe.
Da skal de resterende 99,7% opp og stå. Og endelig skal vårt fantastiske skoutvalg komme til sin rett. I tillegg skal speilet i andre prøverommet opp, samt etterlengta kroker og stoler til hvert prøverom. Det blir bra! Gleder oss til å blogge om det.


Nighty all!

Stikkord:

2 kommentarer

liseliten

09.nov.2010 kl.00:57

Søren òg at jeg bor så langt borte! Neste gang jeg er i Oslo skal jeg garantert komme innom og se hvordan dere har fått det :)

theanniken

09.nov.2010 kl.01:02

åårh! Skulle ønske jeg kunne komme, men skal ha photoshoot den dagen :/

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

28, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits