Oppsummering av 2010

Her om dagen skrev jeg et virkelig langt og flott innlegg om alt som hadde skjedd i 2010. Skrev veldig sent på kvelden og det ble mange settninger, så planen var å putte inn litt bilder for å lette på lesingen. Hehe. Pc'en ble derfor stående over natten, og hva hadde den gjort innen jeg våknet på morrakvisten? Joda, Windows update bestemte at den skulle restartes. Curse! Alt ble borte..

Trengte noen dager til å fordøye, men nå er jeg klar til å prøve på nytt ^^

2010 startet i Drammen med fryst vann og snø opp til låret foran vår inngang. Ikke den beste måten å starte året på, men fikk da det pushet vi trengte for å begynne å se etter nytt lokale.
Egentlig skulle vi bare over elva. Men vi fant ingenting i riktig størrelse eller riktig område, så det ble naturlig å utvide søket.
Bare for gøy begynte butikksjefen å kikke på lokaler i Oslo. Og fant veldig fort et på Grünerløkka. Det var virkelig perfekt, i samme bygg som Rockmerch. Men dessverre et så stort og kostbart oppussingsprosjekt, at vi måtte takke nei.
Fant deretter et flott lokale i Rådhusgata, men.. det føltes ikke riktig. Så lette videre.
Noen uker senere kom det overraskende og brått noe veldig interessant opp. 200kvm sentralt i Kongens gate. Bildene så flotte ut, så vi var raske med å ta kontakt.
Kort fortalt skulle Foto Knudsen gi seg med sin PRO butikk, og ønsket derfor å fremleie lokalet.
Lokalet var alt vi ønsket. Passe store utstillingsvinduer. Selve butikklokalet hadde perfekt størrelse for oss og en romløsning man bare hadde drømt om i Drammen. I tillegg var det et lite kontor, stort bakrom med komplett kjøkkenløsning, samt toalett med dusj. I tillegg var det også med et lite lager nede i kjelleren.
Var ganske raskt ute med å si at dette så lovende ut. Og nervene de neste ukene var forferdelige. Men endelig fikk vi den etterlengta beskjeden - lokalet var vårt.

Så i slutten av mai flyttet vi. Det ble to intense uker med jobbing fra tidlig til sent. Det er ikke bare bare å flytte en butikk skal nevnes. På to uker skulle vi; pakke ned alle varer, rigge ned innredning, vaske det gamle lokalet og levere nøkler. Flytte alle varene (4 turer Drammen-Oslo *phu*), vaske nye lokalet og starte å sette i sammen og opp innredningen igjen. Pakke ut varer, ordne disken med terminal, internet m.m
Men 5 juni var det meste på plass og vi kunne åpne dørene for første gang i Kongens gate 14. Lykke!

I løpet av 2010 tok vi også valget å satse på en helt ny stil: Retro og pin-up stilen. En vakker stil med rot fra 40 og 50 tallet. Vi startet med å ta inn klær fra Collectif. En av de ledende rockabilly/vintage inspirerte klesprodusentene i verden, med vakre kjoler, topper, skjørt og ikke minst vesker!! Fra Pleaser USA startet vi å føre sko fra deres Bordello og Pin-up Couture merker. Oh lala! Fantastiske burlesk og retro inspirerte sko!
Vi utvidet deretter utvalget med vakre kjoler fra Bettie Page Clothing. De er amerikanske, men eier og sjef er fra Russland. Kjolene deres er uimotståelige og som tatt ut fra Mad Men serien. Vi elsker Bettie Page Clothing!
Mot slutten av året kunne vi også stolt presentere Kiss me Deadly som designer retro undertøy av høy kvalitet.

I begynnelsen av November ble kontoret omgjort til sko rom. Det ble knallbra og kjempedeilig å få sko og støvletter samlet på et sted. Gir en så mye bedre oversikt.

Kort tid etter hadde vi vår aller første kundekveld i Oslo, og den første med eget tema. Kanskje ikke overraskende at det ble Pin-up. Make-up artist Sølvi Strifeldt, som har vunnet NM i make-up (for en bragd!!), kom å holdt et lite kurs i hvordan legge den perfekte pin-up sminken. Vakre Katrine Kirkeby satt modell og mange fulgte nøye med på hver minste bevegelse Sølvi gjorde.
Selv sto jeg (butikksjefen) meget opptatt bak disken store deler av kvelden, og nøt en livlig butikk smekkfull med folk.Oppsummering av 2010 er en voksende butikk og en voksende eier. Jeg har lært mye dette året og blitt kjent med utrolig mange herlige mennesker. Og er umåtelig takknemlig og ydmyk til dere alle sammen for at dere støtter meg og Naughty Shadows. Tusen takk.


Stikkord:

Én kommentar

Sweetdevil

20.jan.2011 kl.21:43

Butikken blir stadig bedre, og jeg gleder meg til å følge med på den videre utviklingen utover!^^

Flott å kunne kjøpe sko uten å måtte betale hauger i toll og vente ukesvis :)

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits