News from Collectif

I går på ettermiddagen ramlet det inn en gigant eske fra Collectif. Som vanlig heiv vi oss over godsakene, pakket opp, beundret og priset skattene.

Collectif er vår størte retro og rockabilly produsent, og de har god fartstid i det de driver med. De overrasker stadig med nye og enda flottere kjoler, og vi bestiller og tar inn mer enn noensinne.

Denne gangen fikk vi fire forskjellige kjoler, en nydelig hjerte topp, samt svingskjørt med svale motiv. Vi fikk også påfylling av de gode myke cardigans'ene med anker og pistol motiv.
Sist men ikke minst - vi har endelig sorte tyllskjørt som passer til alle "doll" kjolene våre! Dvs. Stella, Sindy, Regina og Sonia kjolene. Hurra!


Regina doll dress i rød med sort polka dot flock. Flatterende og lekker retro kjole som sitter som et skudd på alle.
Klikk på bildet for å komme direkte til vår nettbutikk (åpnes i nytt vindu).

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits