Forhåndssalg og nye samarbeid

I dag på formiddagen fikk jeg en post på FB. Bildene er klare - hvilken mail adr skal jeg sende dem til?

Hvilke bilder lurer du sikkert på?

Jo, for en uke eller to siden kom jeg (butikksjefen) i kontakt med en veldig hyggelig kar og fotograf. Vi har felles kjente og jeg hadde sett endel av bildene hans som jeg likte veldig godt. Så jeg tok meg den frihet å høre med han om han kunne være interessert i å ta produktbilder for Naughty Shadows. Og til min glede svarte han ja.

Det var allerede veldig enkelt - Chimera og Charlotte som vi begge kjenner stilte gladelig opp som modeller, og som haltene labb hang Chimera's flotte kar seg på. Lørdag kom de innom og prøvde klær. Det ble tre digre poser og fire meget spente personer. Søndag var photoshooten og mandag fikk jeg se råbilder. O M G var det jeg tenkte da jeg skummet over dem fort i arbeidstiden. Senere på kvelden fikk jeg sett bedre på dem og skulle plukke ut noen få....
Noen få ja. Veldig lett det... ikke! Men etter mye frem og tilbake, og fem millioner åpne vinduer på pcen, fikk jeg plukket dem ut og sendt liste til Rune. Og i dag fikk jeg dem ferdig redigert. Vi er heldige!

Noen av dem er allerede ute i nettbutikken, mens andre kommer med neste oppdatering. Her får du en liten teaser:


Charlotte har her på seg O-ring strap top, vårt nye lakk korsett og Cool Kid next door pants i sort.
Copyright @ Rune Braathen

Charlotte har egen blogg her: http://lunaciara.blogg.no/


Så over til noe annet - nemlig ELEKTROSTAT!ElektroStat er norges største festival for alternativ elektronisk musikk: Synth, Industri, EBM, New wave, Dark wave, Future-pop, Goth, Psy-trance, Aggro-tech, Electro-punk..and beyond! Og årets ElektroStat festival går av stabelen 7.og 8.oktober på Månefisken i Oslo.

Dette gleder vi oss skikkelig til, og fra og med i morgen kan du sikre deg din billett hos Naughty Shadows.
Billett (early birds) koster Kr 280,- + bill. avgift. // Ordinær pris 590,-


Official playlist for ElektroStat 2011: http://open.spotify.com/user/e ndingnew/playlist/52Jk56EiemIdot7ONaleH5

For mer info: http://www.facebook.com/ElektroStat

 

2 kommentarer

robothjerne

11.feb.2011 kl.08:44

Utrolig nydelig korsett, ligger det ute i nettbutikken? :3

Naughtyshadows

11.feb.2011 kl.09:08

Ikke enda, men kommer i nettbutikken sammen med de andre i løpet av helgen.

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits