Naughty Shadows i dag + preview

Når man står 6 dager i uka i en butikk, så ser man stadig ting som kan endres eller forbedres. Derfor er butikken i en konstant forvandlig. Stadig til det bedre vil jeg si. Neste plan nå er å få inn flere dukker og få utstilt enda flere nyheter.
Men her er altså Naughty Shadows i Kongens gate pr. dags dato:

Kommer ikke så veldig godt frem her, men gutta har fått sin egen krok, og to nye heng er oppe som et resultat av det. Nå kan flere nyheter bare strømme på.

Forrige uke ble retro kroken oppdatert med kjoler, topper og skjørt fra Collectif og Miss Fortune. Sistnevnte er et av våre nye merker. Egen blogg om dem kommer.


Her henger det tett etter at 7 nye retro og rockabilly kjoler er ankommet butikken. Også ser man så vidt Rose Lee toppen i gingham med kirsebær fra Miss Fortune helt til høyre.
2011 startet akkurat så bra som vi ønsket. Vi har blitt flinkere til å tilby dere nyheter jevnt og ofte. Og har prioritert nytt blod og fem (!) nye produsenter. Alt har blitt tatt ekstremt godt i mot, noe som er veldig gledelig. Vi setter kjempepris på alle våre kunder og håper dere fortsetter å gi oss tilbakemelding på hva dere ønsker å handle i vår butikk.

Neste uke får vi første sending av den nye kolleksjonen til Necessary Evil. Vi er veldig glad i Necessary Evil. De designer alternativ mote av det mer basic'e slaget. Mye rene design som passer til det hverdagslige. I tillegg kan plaggene spikes opp til fest med tøft tilbehør uten stor fare for kræsj eller feiltrinn.


Vi gleder oss over en stadig bedre og bugnende butikk.

 

God helg folkens!

 

 

4 kommentarer

Charlotte

26.feb.2011 kl.08:11

Ser veldig bra ut :) Handlet på nettet fra dere, men ikke kommet så langt at jeg faktisk har vært inne i butikken. damn shame faktisk. men men, den dag kommer ;D

Nicky Namnam

26.feb.2011 kl.12:28

Har du det skjørtet, og leggings'ene inne, eller er det noe som kommer? Hvor mye vil det koste? :)

Naughty Shadows

26.feb.2011 kl.14:04

Charlotte: Vi satser på det :-)

Nicky: Skjørtet er en lang topp ;) Og den kommer med neste sending. Leggings, rød topp og lang cardigan kommer nå over helgen. Prisen kommer jeg tilbake til så fort jeg vet hvordan fortollings gebyrene til TNT er.

Sweetdevil

27.feb.2011 kl.15:51

Har jo ikke vært innom NS siden det ble omrokkert som på bildene, men jeg synes det virket litt lukket nå?? Er deilig med litt luftrom når man går og titter

Ellers er jeg veldig fornøyd med at du tar inn nye ting ofte Tone :)

Stemmer for flere "øyer" og utstillingsdukker

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits