Det er vår og vi har SÅ mye nytt

For noen uker siden så snudde været omtrent på dagen. Og det er virkelig godt å kjenne solen og få lengre dager igjen. Nå er vi brått i midten av April, og det har vært stille på bloggen en stund. Det har det ikke vært hos Naughty Shadows. Det skjer så mye nå at jeg går snart rundt meg selv.


Som vi har nevnt tidligere er vi utrolig heldige og har et samarbeid med fotograf Rune Braathen. Og vi har rukket å ha to nye photoshoots med han. Vi har akkurat fått ferdig redigerte bilder fra den første shooten nå, og er i gang med å oppdatere nettbutikken. Nå som luften er blitt varmere, ser vi frem til location shoots.

I tillegg skal vi få ny nettbutikk. Vi har slitt veldig med den gamle de siste månedene, og jeg fikk vel til slutt det puffet jeg trengte for å sette i gang prosessen. Men det er mer. Det er mye. Vi bytter navn! Jeg føler ikke lenger at Naughty Shadows dekker det vi tilbyr dere. Det er til dels misvisende og lett å misforstå. Og jeg føler det hemmer utviklingen noe. Litt vemodig må jeg innrømme. For Naughty Shadows er drømmen min, det er stoltheten min. Men det nye navnet, er helt perfekt. Og med det skal vi nå ut til så mange flere. Vi skal vokse, få flere ansatte, bedre og mer sammensatt utvalg ++
Helt utrolig at domenet var ledig. Men ikke nå lenger. Gled dere!


Siden forrige innlegg har vi fått masse vårnytt fra Collectif, Phaze, Kiss me Deadly og Queen of Darkness. I tillegg har vi fått lekre skatter fra Prong Jewellery, nydelig kjoler og topper fra Miss Fortune og masse strømper fra Leg Avenue. Her er det noe for alle og enhver:


Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Alle nyheter kan sees og kjøpes her: http://www.naughtyshadows.no/ns/products_new.php


Forrige uke prøvde vi noe nytt, og lot våre Facebook tilhengere få bli med å bestemme noe av vårens skoutvalg hos oss. Vi lovte å ta inn to av modellene, men mange stemte og vi lot oss rive med og tok tre av de med flest stemmer.
De er virkelig lekre og får nok bokstavelig talt bein å gå på når de ankommer butikken:
Alle tre modellene vil være på plass over helgen og vi gleder oss skikkelig!

 
 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits