Naughty Shadows bursdagsfeiring

Fredag som var feiret vi at butikken alt er blitt 4 år gammel. Fredag etter torsdagens himmelsprett og det bugnet med liv i byen. Det gikk i ett hele dagen og de vakre nyhetene fra Lip Service, Collectif, Queen of Darkness og Bettie Page Clothing fikk bein å gå på allerede tidlig på formiddagen.

Tenk at det er 4 år siden man startet med et lite lager fra Phaze Clothing oppe i leiligheten. Tiden har gått fort og butikken har vokst mye for hvert år den har fått på baken.
Og tenk at det alt er et år siden vi flyttet fra Drammen. Det året har gått fort og jeg som butikksjef har opplevd mye moro. Blitt kjent med mange herlige mennesker, men også møtt på endel raringen jeg IKKE har lyst å møte i en mørk bakgate. Enough said.

Med 13 nye produsenter i "stallen" føler jeg virkelig at alt har gått over all forventning ang. mål og håp for butikken dette året. Det samme med omsetningen som det var rettet mye spenning mot. Hele 92% økning fra det året i Drammen til første året i Oslo. Jeg er veldig stolt og veldig takknemlig.

Men tilbake til feiringen. Vi feiret ikke bare med masse kunder og herlige tilbud. Men også med ny butikkpike bak disken. Vi kunne ikke fått en bedre ansatt enn vakre Charlotte. Hun er like nydelig på innsiden som utsiden, og tenker på alle rundt seg. Vi er heldige som har henne her på Naughty Shadows, og vi håper dere kunder vil benytte dere av hennes hjelp og kunnskap når dere tar turen til favorittbutikken.

Kl 17.00 stengte vi dørene for å gjøre klart til fest. Jeg pyntet digge cupcakes og Charlotte blåste ballonger til den store gullmedaljen. Det peip i henne noen ganger (haha), men for en lungekapasitet! XD
Vi danderte kakefat i rekke og rad inn i en av Expedit hyllene, og nedenfor sto drikke og den flunkende nye Burlesque lampa vår. Den er helt fantastisk. Se bilder lenger nede.
Ca 17.45 begynte folk å troppe opp utenfor, og hjertet hoppet over et slag eller to. Det er nervepirrende å feire bursdag må nevnes! Et siste overblikk og Charlotte knipset raskt noen bilder av den flotte butikken som hadde fått en liten make-over dagene før.
De neste timene kan jeg ikke si annet enn at var eventyrlige. Masse folk, punching på kassa og kos. Charlotte var kjempeflink på sin første arbeidsdag og Z-rapporten lyste mot meg med rekordtall da dagen var over.

Takk til alle som kom og tusen takk til alle som har støttet og handlet trofast hos Naughty Shadows siden oppstarten. Uten dere hadde ikke butikken vært der den er, eller det den er i dag.

Det er på tide å runde av dagens blogging, men ikke uten bursdags bilder. Kos dere og kommenter gjerne.

 


 3 kommentarer

Kissa

09.jun.2011 kl.21:38

Gratulerer så mye med 4 år! Blir nok mange år fremover! :D

Dere har mye fantastiske klær!

Dark Creepy Devil ! ~

09.jun.2011 kl.21:41

Det var kjempe koslig der! Elsker butikken!

hah, jeg kan se meg på to av bildene (:

Jeg kommer nok innom iløpet av neste uke også jeg. ^^

almostalive

10.jun.2011 kl.01:14

Bursdagsfeiringen var kjempebra. Masse folk og god stemning :) Sater på jubileum ved disse tider neste år også :)

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits