Vår nye butikkpike, Charlotte

For noen uker siden tok jeg som butikkeier det store skrittet å ansette noen. Det er ganske stort skal jeg innrømme. Å ha en ansatt er ikke billig, for det er flere avgifter som skal betales sammen med lønnen. Men frøkna er så sinnsykt verdt det, og jeg har stor tro på at både jeg som butikkeier og dere som kunder vil få mye godt ut av dette.
Det vanskeligste med å ansette noen for meg, er å gi i fra meg ansvaret. Jeg har alltid hatt en generell skepsis til andre mennesker og man må gjøre seg fortjent til min tillit. Dette har Charlotte klart, og det er endel av grunnen til at hun er å finne bak disken hos Naughty Shadows.

 

  Charlotte møtte jeg for første gang for ca to år siden. Det var en litt rar og "spirituell" opplevelse som jeg ikke skal gå mer inn på her. Hun har vært trofast kunde i nettbutikken og var kjapp med å titte innom når butikken hadde reåpning i Oslo.
 Det er veldig lett å like Charlotte. Hun er ei skikkelig gladjente, med humør, humor og masser av positiv energi. Hun er dyrevenn med flere pusekatter i heimen, og elsker å sy. Sammen med en felles venninne, Chimera, avtalte vi en produktbilde-shoot for butikken, og veien derfra ser vi hvordan gikk.
Jeg håper dere tar henne godt i mot.

 

Her i eget korsett og nydelig Blacklist
blondebluse fra Naughty Shadows.

5 kommentarer

Luna Ciara

17.jun.2011 kl.22:33

Aaaaw du er god du <3

danarki

17.jun.2011 kl.23:08

Hun tar seg riktig så godt ut der bak disken ^^,

Rune

17.jun.2011 kl.23:14

Er vel ikke noe mer å si at du nok har truffet innertier med ansettelsen Tone.

Vet at dette er en meget god ambassadør for Naughty Shadows ;-)

almostalive

18.jun.2011 kl.00:06

Du måtte nok ha lett lenge for å finne en mer egnet ansatt :) Flott bilde, forresten ;)

Arevya

18.jun.2011 kl.17:00

Tror hun er perfekt for den jobben! :D Hun er så fantastisk atte ^^

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits