Pakke fra Posten

Forrige uke ble mange nye modeller fra vår skoprodusent sluppet, og vi var raskt ute med å bestille våre favoritter. Tiden før hadde vi også laget en avstemning for våre tilhengere på FB. Vi syns det er gøy og ikke minst viktig at våre kunder er med og sier sin mening, slik at vi kan vokse og bli bedre der det trengs.

I går kom eskene. På en pall! Fra en lastebil!! Jeg var ganske diger i øynene kan jeg tenke meg når sjåføren kom trillende inn med lasset. Fra en lastebil! Sa jeg det eller? Skal nevnes at de normalt kjører ut med slike små varebiler. Jeg klødde i fingra etter å åpne den første eska, men måtte pent vente fordi det var så mange skjønne folk i butikken.
Da jeg åpnet butikken i dag, satte jeg i gang å pakke opp, prise og sette på plass de nye skattene. Måtte vaske litt også. Det er helt utrolig hvor fort det blir støvete i en butikk. Hjelper ikke akkurat at man bruker hvit innredning heller..
Endel timer senere rundet klokken 5, og jeg låste dørene etter at en flott eldre dame hadde handlet med seg to Dolores doll kjoler. De skulle være med på flere dansefestivaler denne sommeren, og hun gledet seg enormt til å vise dem frem. Men tilbake til skoene - Jeg fortet meg å prise de aller siste parene, knipset bilder og løp til bussen.
Og slik ble det. Skorommet er fantastisk fint og proppfullt av nye skatter.
Alle de nye modellene er også på plass i nettbutikken, og du finner dem her.


Stikkord:

Én kommentar

Luna Ciara

07.jul.2011 kl.00:22

Nå har du vært FLINK altså, Tone! :D

Skriv en ny kommentar

Naughtyshadows

Naughtyshadows

29, Oslo

Naughty Shadows er en av landets største alternative butikker, lokalisert i Kongens gate 14 i Oslo sentrum. Her selger vi alternativ mote fra sjangere som goth, punk, fetisj, vintage, pin-up, cyber m.m Vi har også et stort utvalg sko & støvletter, ekte korsetter, strømper i regnbuens farger og de lekreste hairfalls'ene. Våre åpningstider er Man - fre: 11.00 - 17.00 Lørdag: 11.00 - 16.00 Du finner oss også på nett: www.naughtyshadows.no

Kategorier

Arkiv

hits